Novinky
ZDA-LI CHCETE REÁLNĚ UŠETŘIT, VAŘENÍM DOMA JE TA CESTA. AKCE !! KUŘE CELÉ CHLAZENÉ 69,90/1kg TOP CENA.
ZODPOVĚDNOST,od 15.3.2021 jsem zavedli povinné testovaní našich zaměstnancu.
NASE PRODEJNY JSOU A BUDOU STÁLE OTEVŘENY.
JSME TU PRO VÁS A VŠE JE O VÁS i v 1/ 2 /a 3/4/5/prostě furt na každé VLNĚ
Naši zaměstnanci profesionálně dodržuji HACCP ,odborná dezinfekce je prováděna ANO 1x za 1hod .
Vše je velmi ODBORNÉ, a profesionální desinfekce s možností dosledovatelností všech ukonu a čiností.
Zaměstnanci jsou řadně proškoleny odpovidajicí osobou / T.Spálenka/ VRČ CZ 11934054 oprávněním, na dané téma bezpečnost prodeje živočišného produktu konečnému spotřebiteli v maloobchodu a velkoobchodu v EU.
VAŠE ZDRAVÍ JE NAŠÍ PRIORITOU #1
PO,UT,ST,ČT,PÁ, OTEVRENO OD 8.00-19.00
BABIČKY A DĚDEČKOVÉ MAJÍ OKAMŽITOU PŘEDNOST!! OD 7.00
SOBOTA 8.00-14.00
NEDELE ZAVŘENO !!
UŽ MOŽNOST OBJEDNAVAT ---KRUTA A KROCAN CHLAZENY 169,90KC / 1KG
NASE SCHVALOVACI CISLO VETERINARNI CZ 11934054 ES
DOBRÁ ZPRÁVA SLEPICE MRAŽENÉ MÁME cca 1,2Kg a 2,5Kg
RECEPT:Dušené jelení maso s omáčkou
-
Suroviny
- 500 g jeleního masa
- 70 g uzené slaniny
- 1 - 2 cibule
- sůl
- mletá paprika
- 150 g kořenové zeleniny
- celý černý pepř
- 2 hřebíčky
- 3 kuličky jalovce
- 100 ml červeného vína
- 5 sušených švestek
- 20 g vlašských ořechů
- 20 g másla
- 20 g hladké mouky
- 30 g chlebové kůrky
Postup přípravy
Jelení maso odblaníme, omyjeme a lehce osušíme papírovou utěrkou. Slaninu nakrájíme na kostky, přidáme jemně nakrájenou cibuli, osmažíme a potom přidáme a opečeme přirpavené jelení maso. Osolíme, zaprášíme paprikou, přidáme očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu, celý černý pepř, hřebíček, roztlučený jalovec, trochu vína, podlijeme horkou vodou a dusíme pod pokličkou.
Až je maso měkké, vyjmeme ho a nakrájíme na plátky. Šťávu propasírujeme, přidáme víno, nakrájené sušené švestky a nasekané vlašské ořechy. Z másla a mouky uděláme světlou jíšku, se kterou omáčku zahustíme, přidáme trochu chlebové kůrky a povaříme. Hotovou omáčku nalijeme na plátky masa a podáváme s houskovým knedlíkem.
120 minut